Hlavní obsah
Článek

Manželské trable odsunuli alespoň na čas na druhou kolej a užívají si narození třetího potomka. Řeč je o amerických hudebních hvězdách Cardi B (vlastním jménem Belcalis Marlenis Cephus) a raperovi Kiarimu Kendrellovi Cephusovi známému pod pseudonymem Offset. Dvojice se ve čtvrtek podělila o radost s fanoušky na sociálních sítích.

„Nejhezčí malinká věc,“ zněl titulek příspěvku s dvěma růžovými kvítky a datem narození holčičky: 7. září 2024. Na záběrech je vidět jak maminka, tak i tatínek, kterak si chovají svou novorozenou dcerku, jejíž jméno si zatím rodiče nechávají pro sebe.

Pár, který si řekl své „ano“ v roce 2017, má za sebou několik vzestupů a pádů. Na rapera v průběhu jejich vztahu praskla nevěra a Cardi v minulosti už dvakrát požádala o rozvod. Potřetí se chtěla s manželem oficiálně rozvést v srpnu, což vyšlo najevo jen pár hodin po jejím oznámení očekávání třetího dítěte.

„Není to založeno na žádném konkrétním incidentu, trvá to již dlouho, ale v přátelském duchu,“ uvedl tehdy její právní zástupce pro agenturu AP.

Cardi B, která se v minulosti živila mimo jiné i jako striptérka, proslula hitem Bodak Yellow. S raperem má již šestiletou dceru a tříletého syna. Offset je otcem ještě tří dalších dětí z předchozích vztahů.

Další články

Načítám