Hlavní obsah
Článek

Rapperka Cardi B (31) odhalila, že je potřetí těhotná. Ve stejný den ovšem také vyšlo na světlo, že opět podala žádost o rozvod s manželem Offsetem, se kterým má dvě děti. O svém očekávaném miminku, ale také dění v životě promluvila na sociálních sítích.

„S každým koncem přichází nový začátek! Jsem tak vděčná, že jsem s tebou mohla sdílet tohle období. Přinesl jsi mi do života víc lásky, života, a především obnovil moji sílu. Připomněl jsi mi, že to všechno můžu mít. Připomněl jsi mi, že si nikdy nemusím vybírat mezi životem, láskou a mou vášní. Moc tě miluji a nemůžu se dočkat, až budeš svědkem toho, čeho jsi mi dopomohl dosáhnout a k čemu mě dotlačil. Je mnohem jednodušší přijímat životní zvraty, zatáčky a zkoušky, ale ty, tvůj bratr a sestra jste mi ukázali, proč stojí za to se prosadit,“ uvedla Cardi B k fotografiím na sociálních sítích, kde v odvážném outfitu s výstřihem až pod pupík vyniká její těhotenství. Otázkou ovšem zůstává, zda je otcem dítěte opět rapper Offset nebo někdo jiný.

Žádost o rozvod přišla krátce poté, co se několikrát objevily zvěsti, že měl Offset svou manželku podvádět. To ale rapper popřel. „Odcizili se. To je to, co ji dohnalo k tomuto rozhodnutí víc než cokoli jiného,“ řekl dobře ověřený zdroj pro Page Six.

Další články

Načítám