Hlavní obsah
Článek

Cameron Diaz (52) se k radosti svých fanoušků pomaloučku vrací zpět před filmové kamery. V pondělí večer zároveň přijala pozvání na akci Fortune’s Most Powerful Women Summit 2024, jež se konala v hotelu Ritz Carlton v Kalifornii. Na události, kde vystoupila na pódiu, hovořila nejen o vývoji své kariéry, ale rovněž o tom, že se začíná věnovat i něčemu zcela odlišnému, než je herectví…

Hvězda trháků Něco na té Mary je nebo Maska totiž hovořila rovněž o uvedení své značky biovína Avaline, čemuž nyní kromě výchovy svých dvou dětí věnuje nejvíce času. Slavná blondýnka se objevila na pódiu jen s jemným make-upem a v jednoduchém outfitu složeném z černého roláku, společenských kalhot a mokasín.

Herečka, která nedávno promluvila o svém pohledu na krásu a stárnutí v podcastu Rule Breakers se zpěvačkou Michelle Visage, vypadala senzačně, což ocenili i lidé v diskuzích pod zahraničními články. V záplavě pozitivních reakcí si dokonce ani trollové nedovolili přispět svou obvyklou kapkou jedu, kterou si s radostí ulevují.

Maminka dcery Raddix a synka Cardinala, které má s manželem Benjim Maddenem, se ve zmiňovaném podcastu nechala slyšet, že svůj zevnějšek nijak zvlášť neřeší. „Poslední věc, na kterou během dne myslím, je to, jak vypadám,“ řekla sympatická herečka, ale dodala, že ne vždy tomu tak bylo, ale dnes vnímá špatné smýšlení o sobě samé jako toxické.

„Nechci, aby to bylo o tom, jak vypadám. Nedělám doslova nic. Mám miliardy produktů, které použiji dvakrát do měsíce, když se poštěstí,“ dodala Cameron, která by se letos konečně měla představit v dlouho očekávané komedii s Jamiem Foxxem Back in Action.

4
fotky

Další články

Načítám