Hlavní obsah
Článek

Kdo byl v devadesátých letech v pubertě, tomu asi těžko uvěří. Moderátorka Tereza Pergnerová (50) slaví už 50. narozeniny! Její hlášky hltala mládež po celé republice a všichni jí drželi palce v jejím náročném boji s drogovou závislostí. Z té se jí naštěstí podařilo dostat a i díky tomu jí teď můžeme popřát ke krásnému jubileu. Pojďte s námi Tereziny padesátiny oslavit malým kvízem!

1. Začneme něčím jednodušším. Terezu proslavil hudební pořad, který v „devadesátkách“ miloval snad každý teenager. Který to byl?
2. Ve svém divočejším období rok a půl chodila s rapperem působícím tehdy v kapele, která mládež zaujala zejména vulgárními texty. Vzpomenete si, kdo to byl?
3. V televizi ale byla k vidění i v několika seriálech. V jednom se objevila dokonce ve dvaceti epizodách. O který seriál šlo?
Foto: Profimedia.cz
4. Pergnerová se pokoušela prosadit i jako zpěvačka. Na kontě má tři alba, na prvním spolupracovala s dosud aktivní českou kapelou. Se kterou?
5. Do svého hudebního klipu ji v roce 2017 obsadil jeden známý zpěvák. V písni, kde vzpomínal na „devadesátky“, Tereza zkrátka nesměla chybět. Kdo to byl?
6. Co má Tereza Pergnerová společného s hudební anketou Český slavík?
Foto: Profimedia.cz
7. Co se týče titulních stránek časopisů, nebyla jen hvězdou Brava či Dívky... V roce 2002 nafotila lechtivé snímky pro jeden pánský časopis. Vzpomenete si, pro který?
8. Terezina tvář je ale spojena i s jednou z prvních reality show, které se v ČR natáčely. Kterou soutěž moderovala?
Foto: Petr Hloušek, Super.cz
9. Teď něco málo z Terezina osobního života. Kolik má dětí?
10. Už od roku 2006 je jejím partnerem Jiří Chlebeček. Kolikrát byla moderátorka vdaná, než našla toho pravého?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Další články

Načítám