Hlavní obsah
Článek

Tereza Pergnerová (50) v úterý slaví velké životní jubileum. Populární moderátorka vstoupila do klubu padesátnic. A nutno podotknout, že i přes nejedno těžké životní období zraje jako kvalitní červené víno. Sympatická moderátorka se proslavila v devadesátých letech, kdy se stala hvězdou televizních obrazovek díky moderování hudební hitparády Eso.

Teenageři ji milovali, její hláška čágo belo, šílenci ostatně zdomácněla ve slovníku téměř každého puberťáka tehdejší doby. Populární hudební pořad moderovala v letech 1994-1998. Tím ale její kariéra moderátorky rozhodně neskončila. Uváděla reality show VyVolení, Českého slavíka, Farmu i pořad mise Nový domov.

Začátkem devadesátých let si zahrála také ve filmu Žiletky nebo krátkometrážním snímku Hřeben, moderování jí ale přece jen sedí více. Pergnerová se na vrcholu slávy bohužel dostala do spárů těžké drogové závislosti a spadla na úplné dno. Aby měla na drogy, nechala se dokonce nafotit pro erotický časopis. Jako drogově závislá přivedla na svět i svého dnes již dospělého syna Samuela.

Pergnerová se ale nakonec z drogové závislosti vyléčila, našla si partnera Jiřího Chlebečka, s nímž má dospívající dceru Natálku, a je o ní stále zájem i na televizních obrazovkách. Projekty si ale pečlivě vybírá. Už brzy se například objeví v nové reality show na Primě, kterou natáčela přes měsíc na Filipínách.

Další články

Načítám