Hlavní obsah
Článek

Na televizní obrazovky míří další reality show, a to Bachelor, kde bude osmnáct žen bojovat u přízeň jednoho muže, kterým je pro letošní rok bývalý profesionální sportovec, účastník Muže roku 2019 a podnikatel Jan Solfronk.

„Přišel jsem k tomu jako hloupý Honza, svět sociálních sítí a média jsem tak nějak opustil kvůli svým projektům. Produkce mě oslovila, že bych mohl být zajímavý kandidát, tak jsem řekl, proč ne, a je to pro mě překvapení,“ řekl Jan s úsměvem ke své účasti v romantické reality show.

Pokud jde o jeho ideální partnerku a ženu do života, tak má několik požadavků. „Musíme si rozumět na vícero úrovních. Měli bychom mít nějaké společné zájmy a byl bych rád, kdybych měl partnerku, která mě bude přitahovat nejen fyzickým vzhledem a psychickým nastavením, ale i tím, co dělá. Abych ji v tom mohl podpořit a zároveň bych byl rád, kdyby podporovala mě v mých aktivitách,“ řekl Honza s tím, že je připravený i na hádky a vyhrocené situace, které ženy zajisté vytvoří.

„Doufám, že takových situací bude co nejméně. Když už nastane, tak jsem kliďas a budu se to snažit uklidnit, vyříkat si to. Nemám to úplně rád,“ svěřil se Honza.

Pokud jde o nějaké obavy, tak jsou to situace, při kterých bude dívky vyřazovat a zajisté zlomí nejedno srdce, protože vítězka může být jen jedna.

„Tohle je věc, ze které mám trošku strach. Je to soutěž, ze které by měla vzejít jedna vítězka. Už teď mě to předem mrzí, protože holky, které se sem přihlásily, vystupují z komfortní zóny a nevědí, co jsme si na ně připravili. Mají ode mě veliký obdiv a respekt. Proto mě mrzí, že ta vítězka může být jen jedna, kdyby tady se mnou bylo dalších sedmnáct kluků, tak by to možná bylo lepší, ale koncept soutěže by se ztratil,“ dodal bachelor Jan Solfronk, který je už dle svých slov připravený i na svatbu a založení rodiny.

5
fotek

Další články

Načítám