Hlavní obsah
Článek

Martin Kocián (47), bývalý člen skupiny Lunetic, se po své dramatické minulosti snaží postavit na nohy a začít úplně znovu. K tomu mu ale chybí finance. Proto letos už bojoval v organizaci Clash of the Stars.

Cítím se teď jako Conor McGregor, slyšel jsem, že měl problém s drogami a že se pak dal do kupy. Já mám podobný příběh, akorát s perníkem. Také mě svým způsobem zachránil sport a lidé kolem mě. Nemyslím si, že bych byl nejlepší, ale mám radost, že jsem nepodcenil přípravu. Zodpovědně jsem se připravoval,“ řekl Martin Kocián Super.cz v červnu po zápase.

Nyní se Martin připravuje do konkurenční klece organizace Red Face. Vše proběhne 3. srpna v Letním kině v Ústí nad Labem. V zápasech pokračuje, protože už nechce padnout na úplné finanční dno. „Jel jsem metrem, neměl jsem na lístek, chytli mě revizoři, byl tam Le Sy a řekl: ‚Když budeš s náma boxovat, budu ti platit lítačku,‘“ popsal, jak se dostal do ringu. „Já mu ukážu, já ho tam vyplatím,“ provokoval ho jeho budoucí protihráč Petr Kunštár.

Vzpomeňme ještě na dalšího tahouna této organizace. Během zápasů v červnu chyběla Droběnka. Dvousetkilová bojovnice se totiž před zápasem zřítila ze schodů a zlomila si zápěstí. Ačkoliv minulý týden nedorazila na tiskovou konferenci, vzkázala, že ruku už má v pořádku a že všem ukáže, jak je nyní v kondici.

Další články

Načítám