Hlavní obsah
Článek

Tak tento přešlap se bývalému boxerskému šampionovi Amiru Khanovi opravdu povedl. Když v Dubaji odevzdal své luxusní auto k zaparkování, zapomněl, že na zadním sedadle stále sedí jeho šestiletá dcera. Všechno si navíc sám natáčel na mobil.

Britský sportovec se svou manželkou Faryal Makhdoom vychovává tři děti, desetiletou Lamaisah, šestiletou Alaynu a čtyřletého Muhammada. Rodina žije střídavě v Dubaji, Londýně a v Amirově rodném Boltonu. A právě v Dubaji se odehrál incident, který se boxerovi zdál humorný. Když nechal klíčky od svého Range Roveru za tři a půl milionu korun řidiči, aby jej mohl zaparkovat, nějak mu vypadlo z hlavy, že vzadu na sedadle sedí jeho dcera Alayna. Později si ale svou chybu uvědomil a řidiče zavolal zpět.

„Poslal jsem auto k zaparkování a hádej co? Nechal jsem svou dceru řidiči,“ říká Amir na videu, které sám natáčel. „Můžete otevřít dveře?“ řekl směrem k muži za volantem, a když se zadní dveře auta otevřely, mohli lidé vidět Amirovu dceru, která nevypadala zrovna nadšeně. Video pak končí tím, jak sportovec se svým potomkem odcházejí ruku v ruce.

Přestože se Amir celou věcí zřejmě pobavil a sám ji zveřejnil, od lidí nepřicházejí zrovna nejlepší reakce. „První věc, na kterou si vzpomene, když si vyzvedává dceru, je jeho telefon. V jaké společnosti to žijeme? Srdce by mi bušilo a hlava by se mi točila, nemyslela bych na nic jiného. Je smutné, jaké vzory v dnešní době mají mladí lidé,“ napsala například jedna čtenářka magazínu Daily Mail.

„Kupodivu mám čtyři děti a osm vnoučat, ale tohle se mi v životě nestalo,“ píše jiný. „Asi to nebude nejostřejší tužka v penále,“ přizvukuje další a dostává se mu souhlasu. „Viděl jsem ho v panelové diskuzi a ani v nejmenším se tomu nedivím. Tady světla nesvítí.“

Další lidé se opírají do toho, že Amir měl být v minulosti nevěrný své ženě. „Tohle není žádné překvapení, když se víc zajímá o hledání zranitelných žen online, aby podvedl svou manželku,“ píše například jeden ze čtenářů.

A jiní lidé se diví i tomu, že dcera neměla v autě sedačku nebo že má v šesti letech svůj mobilní telefon. Někteří si dokonce myslí, že kdyby se taková věc stala obyčejnému smrtelníkovi, byl by to případ pro sociálku. A na přetřes se samozřejmě dostalo i to, proč Amir celou věc ještě sdílel na sociálních sítích. Možná by tak mohl později sdílet i to, co mu na jeho zážitek řekla manželka.

Související témata:

Další články

Načítám