Hlavní obsah
Článek

Extravagantní umělkyně FKA Twigs se před deseti lety proslavila především po boku herce ze Stmívání Roberta Pattinsona (38). Dnes je považována za jeden z  talentů britské hudební scény, nominována byla i na cenu Grammy. Když v pondělí večer zamířila se svou neméně excentrickou kamarádkou Julií Fox na večeři do restaurace na Manhattanu, rozhodně ji nešlo přehlédnout…

Šestatřicetiletá zpěvačka a herečka narozená jako Tahliah Debrett Barnett v modelu laděném do hnědých odstínů odhalila svou vyrýsovanou postavu. Nejpůsobivější a zároveň velmi originální ovšem byly její make-up, účes a obutí s kabelkou. Zpěvačka si totiž v březnu oholila polovinu hlavy a od kadeřníka Louise Souvestreho si nechala vytvořit dredy dlouhé až do pasu.

FKA, která aktuálně propaguje svůj nový film The Crow, si zároveň pořádně protáhla svou 159 centimetrů vysokou postavu, když zvolila hnědé kozačky do půli stehen s extrémními podpatky a platformou. Kabelka připomínající paruku byla pak zřejmě dílem návrháře Charlieho Le Mindu.

Svou kariéru začala FKA Twigs jako tanečnice pro umělce jako Kylie Minogue, Ed Sheeran nebo Jessie J. Následně se začala věnovat vlastní tvorbě, a jak už bylo zmíněno, velké pozornosti se jí dostalo v roce 2014, když se dala dohromady s Robertem Pattinsonem. Po skončení jejich tříletého vztahu se sblížila s hercem Shiou LaBeoufem, jehož později obvinila z fyzického napadení a psychického týrání. Učarovala ale i hudebníkovi Mattymu Healymu, který loni strávil pár bouřlivých týdnů s hvězdnou Taylor Swift. Od roku 2022 je rodačka z Cheltenhamu ve vztahu s umělcem Jordanem Hemingwayem.

Související témata:
FKA twigs

Další články

Načítám