Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda filmů pro dospělé Karolína Urbanová alias Daisy Lee podstoupila operaci, při které jí lékaři museli vyndat oba silikony, které jí praskly.

„Začala jsem mít hrozné bolesti prsou a tlak. Šla jsem k doktorovi na vyšetření, kde zjistil, že jsou moje silikony prasklé. Divil se, že se to stalo po pěti letech,“ svěřila se Daisy Lee na sociálních sítích s tím, že jí navíc hrozila infekce, která mohla mít vážné následky. Proto šla na operační sál dřív, než si myslela.

„Když mi ukázali fotku, co mi vyndali z prsou, to sem ani nemůžu dát. Je to tak nechutné, že by příspěvek hned zablokovali,“ podotkla hvězda filmů pro dospělé, která se před časem přestěhovala do Ekvádoru.

Jen pár dní po operaci s fanoušky sdílela i snímek svých, prozatím pohmožděných, „nových“ ňader, která už neobsahují žádný silikon.

„No, lidi, budu brečet. Bojím se, že budu mít zjizvená prsa jako všechny holky, které si je vyndaly. To bude psychicky hodně bolet. Silikony asi nechci zcela vyndávat, protože jsem svoje prsa zvětšila až třikrát víc, a já chci být pro svého přítele hezká. A ta prsa teď budou vypadat fakt nechutně. Budou úplně vytahaná, svislá a nebudou mít ani tvar normálních prsou,“ uvedla Daisy ještě před operací. Avšak její obavy nakonec nebyly naplněny. Fanoušci jí naopak přírodní poprsí velmi chválí. A to nejen, co se týče tvaru, ale také velikosti.

Další články

Načítám