Hlavní obsah
Článek

Bývalá deblová tenisová šampionka Andrea Sestini Hlaváčková (38) poprvé vzala do společnosti svoji dceru Beu, kterou přivedla na svět letos v únoru. Andrea je dvojnásobnou maminkou. S manželem Fabriziem mají ještě dceru Isabellu, které je pět let.

„Je to poprvé. Snažím se ji netahat do pro ni nezábavných prostor. Chtěla jsem ale Michala podpořit, nechtěla jsem se vymlouvat, tak jsem to dala i v náručí s miminkem,“ řekla Super.cz Andrea na křtu druhé knihy svého kamaráda fyzioterapeuta Michala Novotného.

Je dvojnásobnou mámou, ale v práci nepolevuje. „Je to náročné, hodně o time managementu. Mám štěstí, že jsou holky zdravé, a to je nejdůležitější. Držím se mediální stránky, ať je to rádio, sociální sítě, dělám tenisové lekce. Prostě od každého něco, to mi vyhovuje. Do profi tenisového trénování mám daleko, to jsem nezkusila a nevím, jestli by mě to bavilo,“ vysvětluje.

Postavu po porodu úplně neřeší, ale cvičit už začala. „Je to na poslední příčce priorit. Minulý týden jsem si ale našla čas. Byla jsem na skupinové lekci a hrozně mě to bavilo. Skupina, kde je dvacet ženských, a já jsem tam skoro nejhorší. Hodinu navíc nemusím řešit kdo je kdo a co je kdo, hraje hlasitá hudba, baví mě to,“ usmívá se.

Užívá si také nový dům, který s manželem pro rodinu koupili. „Máme zabydleno, máme bazén a snad je hotovo na dlouho. Zase jsme teď řešili něco kolem bydlení a aut. A stačilo… Méně je někdy více, není potřeba se furt rozrůstat, co se týče majetku. Mám na nějakou dobu ukončen svůj budget na novinky v domácnosti a v autosalonu. Dnes jsem koukala na zahradu a zrovna jsem si říkala, že to je to, co jsem si přála,“ uzavřela bývalá tenistka.

3
fotky

Další články

Načítám