Hlavní obsah
Článek

Stejně jako loni trávila i letos Karla Mráčková (51) část léta u vody. Užívala si nejen v oblíbeném Chorvatsku, ale vyrazila k vodě také v Česku. Prázdniny trávila s celou rodinou a po čase se tak pochlubila svými třemi dětmi.

To, že má doma dva dospělé syny a jednu slečnu v pubertě, byste do ní rozhodně neřekli. Nejstaršímu synovi Nikolovi je už 32 let, mladší Maxmiliánovi je 23, nejmladší je pak dcera Karla, je jí 14 let.

„Krátké období v roce, kdy je mezi každým z nich věkový rozdíl 9 let,“ uvedla Mráčková ke snímku svých dětí. Její fanoušci tak okamžitě žasli, jak velké potomky bývalá tvář Novy už má. „Máte krásné děti a k nevíře - nejstaršímu 32,“ žasli v komentářích její sledující.

Řada z nich pak upozornila na to, jak je dcera Karla moderátorce podobná. „Malá Mráčková je kopie,“ stálo v jedné ze zpráv. Bývalá rosnička má děti s manželem Josefem, se kterým má dlouhotrvající stabilní manželství. „Naše manželství právě vstupuje do svěžích Kristových let!“ svěřila se šťastná Karla na sociální síti svým sledujícím.

Další články

Načítám