Hlavní obsah
Článek

Česká vicemiss roku 2003 Klára Medková Kováčová (40) vyrazila na rodinnou dovolenou do Chorvatska, odkud se svými fanoušky už sdílí nějaké ty střípky z jejích dnů.

Avšak své příznivce, zejména ženy, už stihla pobavit ještě v den, kdy se k moři odjíždělo. „Když mi manžel řekne, proč furt špačkuju, že nejedu na dovolenou? Říkám, že tohle není dovolená, jenom přesouvám domácnost k moři,“ napsala Klára s úsměvem k videu, ve kterém balí celou domácnost a doufá, že na nic nezapomněla. „Ženy sobě,“ podotkla.

Klára vychovává s manželem, bývalým fotbalistou a aktuálně trenérem Radoslavem Kováčem dva syny a modelingu už se dávno nevěnuje, ač by se svou perfektní postavou z fleku mohla. To ostatně fanoušci mohou potvrdit při pohledu na její nové fotografie v bikinách. „Paddleboarding,“ napsala ke snímku, kde si užívá oblíbený vodní sport.

Pokud jde o Klářinu postavu, tak nám nedávno prozradila, že za ní stojí zejména její fyzicky náročná práce. „Já se do fitka zase tak často nedostanu, ač si možná někdo myslí, že dřu denně. Já dřu denně, ale v práci. Dělám maderoterapii a mám z toho namakané ruce. Pohyb je celodenní a já se nezastavím. Je to výborné k docílení krásné postavy. Odvodní, vytvaruje a vřele to doporučuji,“ řekla Super.cz.

Další články

Načítám