Hlavní obsah
Článek

Česká vicemiss roku 2003 Klára Medková Kováčová doslova zazářila na otvíračce nové restaurace v Ostravě, kam dorazila ve stříbrných šatech s výstřihem, ve kterých vyniklo její pevné tělo i opálení.

„Někdo by si mohl pomyslet, že Klára dře ve fitku každý den. Opak je ovšem pravdou. Mám fyzicky náročnou práci. Já se do fitka zase tak často nedostanu, ač si možná někdo myslí, že dřu denně. Já dřu denně, ale v práci. Dělám maderoterapii a mám z toho namakané ruce. Pohyb je celodenní a já se nezastavím,“ řekla Klára pro Super.cz s tím, že určitým tajemstvím její krásné postavy je rozhodně právě madero. „Určitě, je to výborné k docílení krásné postavy. Odvodní, vytvaruje a vřele to doporučuji,“ podotkla.

Klára je už od roku 2010 manželkou bývalého fotbalisty a aktuálně trenéra Radoslava Kováče, se kterým se dala dohromady už v roce 2004. Není se tak čemu divit, že fotbal a aktuálně fotbalové Euro jsou součástí jejich každodenního dění. „To se ani neptejte. Nám doma běží fotbal 24/7, a jestli Euro je nebo není, to na to nemá vůbec vliv. Jede to pořád. Já jsem v kuchyni a vidím jen tu zelenou obrazovku. Mně to neříká vůbec nic,“ dodala Klára s úsměvem.

Další články

Načítám