Hlavní obsah
Článek

Smyslná jako mořská nymfa. Tak by možná na některé působila Anna Kulovaná, kdyby ji potkali u moře. Herečka známá nejen z divadla, ale i televizních seriálů miluje vodu. V zimě se nebojí skočit obnažená do ledové řeky, stejně tak si užívá prohřáté moře.

Z dovolené v Řecku, kde byla na lodi s přáteli, nyní sdílela několik snímků. Vedle záběrů na vodu se pochlubila i sama sebou a odvaha jí rozhodně nechyběla. Herečka známá z Ordinace v růžové zahradě nebo ze seriálu Rodinná pouta se totiž opalovala nahoře bez.

„Probudil mě dnes zvuk šplouchání, moře na pláži, takové ty malé vlnky, co se rozběhnou po písku, malilinkato to žbluňkne a pak se voda zase vpije a tak furt dokola,“ svěřila se herečka, která nemá s odhalováním problém. Už v zimě se pochlubila snímky, jak se nahá koupe v řece.

„Těším se neskonale, na každou slanou kapičku, na tu prazvláštní sílu bytí, která mne u moře pohltí a drží ve svých čvachtavých pazourách,“ doplnila své myšlenky Anna Kulovaná, která tentokrát odhodila vrchní díl plavek. Postavu má herečka fantastickou, udržuje si ji pravidelným cvičením jógy, která ji nabíjí stejne jako mořské vlny.

Související témata:

Další články

Načítám