Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda dětského televizního kanálu Nickelodeon Amanda Bynes (38) změnila image. Z platinové blondýnky je černovláska. S novou barvou vlasů byla poprvé spatřena v úterý, když se procházela po Hollywood Boulevard v Los Angeles. Herečka, která se vyhřívala na výsluní především na přelomu milénia, kdy působila v seriálu Co mám na tobě ráda a ve vlastním pořadu The Amanda Show, zvolila pohodlné oblečení. Ale vlna veder, která sužuje Kalifornii, nejen jí dává zabrat.

Bynes, která v posledních letech plnila stránky médií především svými skandály, se snaží prosadit ve zcela jiné branži, než když začínala. Pokouší se o rekvalifikaci na manikérku, ale její předchozí pokus o získání licence se nezdařil. „Vzhledem k tomu, že jsem ještě nesložila zkoušku před komisí, abych mohla získat manikérskou licenci, začala jsem na škole studovat teorii v tomto oboru, abych si procvičila akrylové barvy, než budu mít hotové testy. Takže budu ráda, když dostanu práci v nehtovém studiu,“ nechala se nedávno slyšet Amanda, jejíž nehty jsou vskutku nepřehlédnutelné.

Bývalá herečka navíc v březnu oznámila, že od teď začíná nosit paruky, jelikož její vlasy po ostříhání rostou ‚nějak nešikovně‘. V květnu byla ovšem spatřena, jak si nechává vlasy prodloužit.

Snahu herečky o návrat do běžného života poté, co strávila jeho nezanedbatelnou část po léčebnách, v lidech vyvolává soucit a herečce povětšinou přejí jen to nejlepší. Přesto je jim při pohledu na kdysi nadějný herecký talent smutno. V souvislosti s ní přitom mnozí zmiňují důležitost péče o duševní zdraví.

„Přeji jí jen to nejlepší,“ připsala stručně na Daily Mailu uživatelka Marta k Amandiným novým fotografiím a dočkala se již více než tisíce lajků. „Je mi líto, že ji vidím v tomto stavu. Bývala krásná a byla opravdu talentovaná,“ zní jiný komentář a další se nesou v podobném duchu. Nezbývá než doufat, že Amanda už nesejde na scestí a v novém oboru se jí bude dařit a nalezne v něm třeba i nový smysl života…

Další články

Načítám