Hlavní obsah
Článek

Některé věci by měly zůstat pod pokličkou. To si myslí většina lidí poté, co herec Justin Long zveřejnil zážitek, který měl s manželkou Kate Bosworth. Přesto, že jím chtěl vypodobnit skutečnou lásku, jeho vyprávění se setkalo s hodně negativní odezvou.

Kate Bosworth v minulosti zazářila například ve filmu Zaříkávač koní nebo jako Lois Lane v dobrodružném snímku Superman se vrací. Na veřejnosti vždy působí jako opravdová dáma s dávkou noblesy a elegance. O to víc lidi překvapila historka, kterou bez uzardění do světa vypustil její manžel, herec Justin Long.

Ten v minulosti randil například s Drew Barrymore nebo Amandou Seyfried, s Kate údajně začal randit po jejím odloučení s prvním manželem, režisérem Michaelem Polishem v roce 2021. Od té doby, co se svým vztahem vyšli na veřejnost, se k sobě partneři chovají jako dvě hrdličky a loni si řekli si řekli své ano. A herec, známý například ze snímků Mroží muž nebo Barbar, teď uznal za vhodné podělit se o jednu historku ze společného života.

K pousmání ale tento příběh příliš není. Justin se totiž rozpovídal o tom, jak jednou znečistil manželskou postel vlastními výkaly poté, co měl otravu z jídla. V podcastu PIE Kurta Suttera a Katey Sagal vyprávěl, jak se mu udělalo zle na dovolené v Mexiku. „Tu noc jsem se v jednu chvíli probudil a - nedá se to říct jinak, nemůžu okolo toho chodit jako kolem horké kaše - po*ral jsem postel. Po*ral jsem postel a ona v té posteli byla,“ řekl herec s tím, jak hezky se k němu tehdy manželka zachovala.

„Nesoudila mě, nemusel jsem se kvůli tomu cítit špatně. A já se cítil tak šťastný. Vy*ral jsem si mozek z hlavy a ona se na mě láskyplně dívala a já si říkal, jak je to romantické,“ dodal umělec. Lidem ale jeho příběh zase tak romantický nepřišel.

„Kdybych byla Kate Bosworth, zamířím k rozvodovému právníkovi. Žádný muž by nikdy neměl takhle ponižovat svou ženu tím, že bude mluvit o tak nešťastné události,“ míní jeden ze čtenářů magazínu Page Six. „Kámo, víš, že jsi s touhle ženou úplně mimo svojí ligu, viď? Takže tento druh věcí, které sakra poníží tvoji nádhernou ženu, jsou věci, které by sis možná měl nechat pro sebe,“ přidává se jiný. „Vážně bylo nezbytné tohle sdílet? Je to detail, který by podle mě měl zůstat nevyřčený,“ míní další a v tomto smyslu zní i většina ostatních komentů.

Jak na přiznání svého muže reagovala sama Kate, není jasné. Jisté je ale to, že mnoho lidí při vyřčení jmen manželského páru už představu jejich romantické noci v Mexiku nikdy nevymaže z hlavy.

3
fotky
Související témata:
Kate Bosworth
Justin Long

Další články

Načítám