Hlavní obsah
Článek

Manželka Patrika Děrgela (35) Markéta Děrgelová byla členkou Divadla na Vinohradech od roku 2014. Nyní, s končící divadelní sezonou, se rozhodla, že i ona skončí. O důležitém kariérním kroku přemýšlela už delší dobu.

Já jsem šla na volnou nohu. Mám období, že budu více s dětmi, a čekám, co mi život přinese. Mám ráda hodně práce, ale chtěla jsem změnu. Na jednu stranu potřebuji jistotu, takže jsem z toho dost vyjukaná, to nebudu lhát, ale už to bylo nevyhnutelné. Uvažovala jsem o tom dlouho, a tak jsem si říkala, že o tom hodně mluvím, ale málo pro to dělám. Tak jsem to udělala a zjistím, co to přinese,“ řekla Markéta Super.cz. Divadelní fanoušci ale úplně smutnit nemusí. Markéta přes léto bude hrát na Shakespearovských slavnostech.

My si společně povídali na desátých narozeninách kadeřnického salonu. Herečka nedávno své kudrliny zkrátila a účes ve stylu osmdesátých let jí velmi vyhovuje.

„Já je tak průběžně zkracuji. Jak mám vlasy kudrnaté, tak se občas tváří, že jsou ještě kratší. Tento účes mi vyhovuje, cítím se v tom taková nespoutaná,“ doplnila se smíchem Markéta Děrgelová.

Další články

Načítám