Hlavní obsah
Článek

Byla jedinou Češkou ve slovenské reality show Růže pro nevěstu a teprve po konci přiznala, že chování ostatních účastnic směrem k ní bylo šikanující. „Jednou jsem to obrečela a zalezla si do kouta,“ řekla Super.cz modelka Julie Hojdyszová, která se dostala až do finále, kdy bojovala o srdce pohledného barmana Radka Urbanyaka se Slovenkou Stankou Lučkovou.

„Bylo to těžké a myslím, že to bylo vidět hodně v těch prvních epizodách, kde jsem byla smutná a skleslá. Byla to i zkouška mé osobnosti. Musela jsem být silná, abych to ustála, a myslím, že žádná z ostatních účastnic by to nezvládla. Souhlasím s diváky, že to byla opravdu šikana,“ svěřila.

Nejvíc jí vadilo, jak ji pomlouvají u Radka, do kterého byla opravdu zaláskovaná, jak říká. „Nejhorší byla Frederika, když o mně říkala, že jsem psychopatka. To už bylo na mě moc a říkala jsem si, jestli nemám sbalit kufry a jet domů. Místo toho, aby si na randíčkách povídali o sobě a flirtovaly, vyprávěly mu o mně. On se mě pak na to ptal,“ vyprávěla a v našem videu se rozpovídala podrobněji i tom, jak na Radka zapůsobila její rodina.

Toho, že nakonec nevyhrála, nelituje a odmítá věřit i teoriím, že důvodem byl i pokyn, že slovenskou reality show nemůže vyhrát Češka. „V ten moment mě to samozřejmě hodně mrzelo. Když jsem se vrátila domů, trvalo mi, než jsem se z toho dostala. Ale s odstupem času jsem možná i ráda. Věřím, že všechno je tak, jak má být,“ uzavřela.

Další články

Načítám