Hlavní obsah
Článek

Největším fanouškem Oskara Hese (25) ve StarDance je jeho kamarád, herec Jan Nedbal (34). Dokonce se probíralo i to, že kvůli němu nakoupil desítky SIM karet, aby mu mohl posílat hlasy. Jan si z toho dělá legraci, nicméně, jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu.

„Těch simek bylo dvaasedmdesát,“ upřesnil. Přidal ale historku, že ke každé koupil i mobilní telefon. „Celou noc jsem u toho byl, posílal esemesky a doufám, že vyhraje. Měl by na tom zamakat,“ řekl Super.cz herec. To, že telefony nakoupil na úvěr, protože má ofocenou kamarádovu občanku z doby, kdy spolu bydleli, by mu už nevěřil nikdo.

Nás ovšem zaujalo, že spolu už mladí herci nesdílejí společnou domácnost. „Rozestěhovali jsme se v prosinci loňského roku. Na to nikdy nezapomenu a budu mít černý kroužek u tohoto data v mém diáři. Od té doby je mi smutno,“ svěřil. Navrhli jsme mu, že by u sebe aspoň mohli přespávat, až nebudou jejich partnerky doma.

Ve čtyřech i s přítelkyněmi společně nebyli nikdy ani na dovolené. „Společně jsme jezdili s Oskarem, byli jsme na nějakých vandrech. Až dotancuje, tak ho někam zase vytáhnu,“ sliboval. Sám bude mít čas celý únor, kdy by mohl na dovolenou vyrazit. Jestli tedy místo toho nezamíří do psychiatrické léčebny, což v rozhovoru také tvrdil.

5
fotek

Další články

Načítám