Hlavní obsah
Článek

V Národním muzeu v Praze proběhla velkolepá módní přehlídka, kterou pořádal návrhář Osmany Laffita (58). Slavný Kubánec totiž oslavil dvacet let své kariéry. Galavečer si nenechalo ujít mnoho známých tváří, a tak se bylo rozhodně na co dívat.

Kateřina Brožová (56) se ukázala v růžových šatech, které daly vyniknout jejímu bujnému dekoltu. Lejla Abbasová (44) v úplných rudých šatech odhalila své křivky. Lidé na ní mohli oči nechat, protože by při pohledu na ni vůbec nehádali, že je to matka čtyř dětí. Iva Kubelková se během přehlídky naopak ukázala jako nevěsta.

Aneta Vignerová (36) byla jedna z modelek, které během večera vynesly novou kolekci slavného návrháře. Sama ale přišla v sáčku, pod kterým měla mini šatičky. Ukázala tak nožky v celé kráse.

Mezi modelkami během přehlídky nejvíce ohromila Simona Krainová (51). Šaty, které odhalily její výstavní tělo, nenechaly leckoho chladným. Průhledné šaty ukázala na sobě návštěvníkům Diana Kobzanová (42). Díky nim si tak lidé mohli prohlédnout i zadeček této moderátorky a modelky. Jak to slušelo dalším známým dámám, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám