Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) prožívá velmi smutné chvíle. Se svými sledujícími na sociální síti sdílela zprávu o odchodu svého dědečka. Z jejích slov je jasné, co pro ni znamenal.

Odchod blízkého člověka je pro každého velmi těžký, a to i v případě, když se lidé dožijí požehnaného věku. To je i případ dědečka Moniky Absolonové, který odešel pouhé tři roky před stovkou. „Ing. Oldřich Vypusta, podplukovník ve výslužbě, náš milovaný děda, nás navždy opustil. Dědovi bylo 97 let. Byls nejlepší děda na světě a širokým dalekým okolí, jak jsem Ti vždycky říkala. Nejen pro mě, ale i Máru, Míšu a Kačku a praděda pro moje syny. A úžasnej taťka mamky i tety Oliny…,“ začala své vyznání zpěvačka, která se podělila i o černobílou fotku dědečka.

„Oline, Oldo, dědo, děkuju, za všechno, co jsi mě v životě naučil ( jezdit na kole, lyžovat, sáňkovat, plít zahradu a zpívat a spousty dalších věcí), žes mě měl vždycky rád… budeš nám všem strašně chybět… šťastný let do nebe. At je Ti už dobře a moc pozdravuj babičku. Moc děkujeme celá rodina Domovu pro seniory v Sedlčanech. Děkujeme za úžasnou péči, laskavost a empatii všem zaměstnancům,“ pokračovala Monika v dojemném vyznání.

„Milá…krásně jsi to dědovi napsala a ó Bože, jak požehnaný věk…objímám z celého srdce a pomyšlení posílám,“ napsala pod příspěvek Tereza Kostková. „Myslím na tebe. Vždycky o dědovi krásně vyprávíš,“ přidala se Vendula Pizingerová. A přesto, že zpěvačku odchod dědečka určitě velmi bolí, může se utěšovat tím, že i díky ní a dalším příbuzným jistě prožil skvělý a plný život.

Další články

Načítám