Hlavní obsah
Článek

Daniel Bambas (44) přitahuje už od doby Velmi křehkých vztahů dámské publikum jako magnet. Herec se ale už netají tím, že se mu líbí muži, a se svým přítelem, který je Dán, přičemž Daniel za ním často cestuje, oslavil už dva a půl roku vztahu.

Nyní však Daniel bude moci daleko více času trávit v severní Evropě. „Pokaždé, když jedu do Dánska, je pravda, že hodně času trávím v letadle, tak si jedu odpočinout. Je to pro mě za odměnu. Po dvaceti letech jsem se ale rozhodl a už nejsem od září v angažmá v Divadle na Vinohradech. Je to pro mě velký krok, protože jsem tam byl zaměstnán už od školy,“ svěřil se herec Super.cz.

O tom, že by se usadil natrvalo v Dánsku, neuvažuje. Má pro to své důvody. „Není úplně nutné spálit mosty, to by byl nesmysl, a není to tak jednoduché, pokud chci dělat práci, kterou dělám, i když ty možnosti jsou samozřejmě i v Dánsku. Myslím, že i když se mi bude dařit tam trávit času víc, tak vždycky budu jednou nohou tady. Dokonce jsem i slyšel, že jsem se už odstěhoval, dokonce i to, že už tu vůbec nejsem. Možná to roznáší nějací kolegové, kteří se mě snaží zbavit. Ale jen jsem chtěl být větším pánem svého času. Mám tady stále hodně práce a práci se rozhodně nevyhýbám,“ mrkl na nás herec.

My si s ním povídali přímo na hradě Karlštejn, kde probíhala dvoustá repríza muzikálu Noc na Karlštejně. Daniel hraje samotného Karla IV. a jako jediný se celých devět let nealternuje s žádným jiným hercem. „Pocity jsou hlavně ty, že to hrozně uteklo, těch devět let. Mám radost, že to představení má takový úspěch, a mám radost, že můžu hrát tak krásnou roli,“ dodal Daniel Bambas, kterého v této roli uvidíme tedy i příští rok.

Další články

Načítám