Hlavní obsah
Článek

Daniela Brzobohatá není jednou z dam, které nenalíčené nevyjdou ani s košem. Naopak. Klidně svou přirozenou krásu sdílí se všemi svými fanoušky. Teď je potěšila pěkným snímkem z dovolené.

Nejen prací je člověk živ a někdy se prostě musí trochu odpočívat. To ví i Daniela Brzobohatá, dříve Písařovicová, a její muž Ondřej Gregor Brzobohatý, kteří si vyšetřili pár dní a odcestovali na dovolenou do Řecka. Oba pak sdíleli snímky, ze kterých sálá nejen klid a pohoda, ale je vidět i to, jak se manželé krásně „opálili“.

Muzikant si na svém Instagramu v příběhu sdílel fotku svého spáleného obličeje s potutelným úsměvem, doprovázenou písní Blízko Little Big Hornu od Michala Tučného a popiskem hawk. Na snímku až zaráží podoba Ondřeje s jeho tatínkem Radoslavem.

Jeho žena pak sdílela fotku s krásným úsměvem, na které je také vidět, že se na dovolené nevyhýbá sluníčku. „Nejspokojenější,“ napsala ke snímku a přidala větu, že baterie je plně dobita. I když zcela nenalíčená, okouzlila Daniela řadu svých fanoušků. „Jste opravdu přirozeně krásná,“ nebo „Jste nejen krásná, ale i velmi inteligentní. Přeji vám jen a jen to nejlepší,“ či „Paní Brzobohatá dle mého gusta,“ to jsou jen některé z lichotek na adresu moderátorky.

Tak uvidíme, jestli se manželé pochlubí ještě nějakým střípkem ze své dovolené, kterou si oba plnými doušky užívají.

Další články

Načítám