Hlavní obsah
Článek

V ulicích nočního New Yorku to žije. Výměny názorů, výhrůžky i kopance do aut. Žena, která hádku vyprovokovala, ale netušila, kdo v jednom z vozů sedí. Drsná rapperka Cardi B (31) se zničehonic zapojila do výměny názorů a neznámé ženě jasně sdělila, co jí provede.

Vyhrocený incident se stal před pár dny v jedné z newyorských ulic, kde v noci na příjezdové cestě k obytnému domu stálo i přes ceduli se zákazem parkování několik aut. Některá vykládala nebo čekala na pasažéry, jiná suverénně parkovala.

Vzniklá situace se místní obyvatelce natolik nezamlouvala, že se rozhodla rvát o svá práva na volnou příjezdovou cestu a noční klid. A to velmi dramaticky až agresivně, čímž spustila velkou hádku s lidmi z aut i okolí.

Obyvatelka bytového domu nejdříve vyšla ven a křičela na lidi, aby opustili prostor. Poté údajně kopla do vozu Cybertruck, zaparkovaného před vstupem do budovy. Vášnivá a táhlá debata vyprovokovala nakonec samotnou Cardi B, která seděla v jednom z vozů. Ve videu je vidět, jak se naklání v jasně růžové teplákovce z okna černého SUV a na ženu křičí.

„Nahrávám tě, ty dě*ko, a pořádně tě vy*ebu,“ zaznělo mimo jiné z úst známé rapperky, které právě pod srdcem roste už potřetí nový život.

„Najednou jsem uslyšel hlas Cardi B a říkal jsem si ‚snad to není ona‘. Otočil jsem se, abych ji viděl, a řekl si ‚no to snad ne, co to ku*va je?‘ Šel jsem k ní a nemohl uvěřit, že je tady,“ vyjádřil se jeden z přihlížejících, který z údivu, že potkal Cardi B, úplně zapomněl, co se předtím dělo.

Incident se odehrál kolem jedné hodiny ráno a trval téměř patnáct minut. Po výhrůžkách rapperky a možná i kvůli tomu, že stála proti značné přesile, se raději žena odebrala do vnitřních prostorů domu.

Další články

Načítám