Hlavní obsah
Článek

Oštěpařka Nikola Ogrodníková (34) letos na olympiádě v Paříži získala senzační bronzovou medaili. Úspěšná atletka si nyní užívá zasloužený relax na řeckém ostrově Rhodos, kde stále panují příjemné letní teploty.

„Mocný a mírumilovný jednorožec,“ napsala Ogrodníková k fotce s oblíbeným šlapadlem, které vypadalo právě jako jednorožec. Sympatická oštěpařka s sebou vzala i syna svého partnera Petra Vrány (39), který je kapitánem hokejových Ocelářů z Třince.

Když se bronzová oštěpařka ukázala v bikinách, fanoušci šli do kolen a ocenili její namakanou figuru. Oči valili především na její vypracované břišáky. „Boží tělo,“ napsal jeden z fanoušků. „Jako ty břišáky, bomba,“ přidal se další. „Krásná ňadra,“ zasnil se jiný fanoušek. „Nikola vynesla velký trumf,“ nešetřilo se v komentářích na sociální síti superlativy. Fanoušci ocenili také to, jak se stará o syna Petra Vrány Lea. Však jí také společně se svým tatínkem mocně fandil na olympiádě v Paříži a Ogrodníková ho bere jako vlastního.

„Nikdy jsem ještě neměla dítě, takže nemůžu říct, jaké emoce prožívá opravdová máma. Vztah, který mám se svým synem, je natolik obohacující a pro mě důležitý, že nemám ani pocit, že by to byl pro mě cizí člověk,“ řekla ještě před olympiádou Isport.cz Ogrodníková.

To Petr Vrána mezitím maká na ledě, protože hokejová sezona je v plném proudu. Naposledy s Třincem vyhrál v neděli nad Hradcem Králové. Hokejoví mistři tak po třech prohrách v řadě konečně zvítězili.

Další články

Načítám