Hlavní obsah
Článek

Oblíbené tváře Patricie Pagáčová (35), Tereza Brodská (56)Petr Vacek (59) se vracejí do ostře sledovaného seriálu, kde si je diváci zamilovali coby rodinu Jordánovu. To ale nebude jediný návrat.

„Novináři se mě často ptali, jestli se vrátím, říkala jsem: Nikdy neříkej nikdy a věděla jsem proč. I když jsem to neměla v plánu, tak když mi tvůrci zavolali a poprosili mě o to, věděla jsem, že musím…,“ prozradila na svém Instagramu Patricie.

„Ulice je fenoném. Bylo to šest let života, přineslo mi to spoustu přátel do života, z nichž někteří zůstali, a teď se po čtrnácti letech vracím,“ svěřila se v rozhovoru pro Novu její seriálová maminka, která má z návratu velkou radost. Už proto, že ví, do čeho jde.

„Hurá, už se těším na Terezu Brodskou mám ji moc ráda,“ uvedla Marie. „Brodská je skvělá herečka a moc hezká žena. Radost se na ni dívat,“ zasnil se Vlastimil. „Super, dvě úžasný herečky moc se těším,“ uvedla Dagmar, kterou nesmírně těší i návrat Pagáčové.

Diváci kvitují s nadšením i comeback Petra Vacka, tedy otce Jordána. Jediný, kdo chybí, aby byla rodina kompletní, je Jakub Štáfek neboli Matěj. „Jordánovi skoro komplet, ještě Jakub a je to. Ale to nehrozí, ten má jiný projekty,“ usoudil Martin.

Oblíbené postavy ale nejsou jedinou novinkou, která příznivce seriálu čeká. Do režisérské židle v znovu usedne Ondřej Kepka, který v seriálu začínal se svým pedagogem Dušanem Kleinem. „Ulice byla velká výzva, takže je to hodně o sentimentu, ale především každodenní tvrdá práce,“ uvedl syn známé herečky Gabriely Vránové.

Další články

Načítám