Hlavní obsah
Článek

Britská aristokratka a modelka Lady Victoria Hervey (47) dokáže překvapit. Před pár lety se v Cannes postarala o největší módní trapas, terčem posměchu a kritiky se ale staly i její další modely na společenských akcích. Letos se ale případní milovníci jejích křivek zatím nedočkali.

Psal se rok 2022 a dcera markýze z Bristolu, známá svými módními přešlapy, na červeném koberci všem vytřela zrak. Oblékla totiž šaty, které držely jen na několika řetízcích, a přítomným hostům i fotografům tak ukázala téměř každý kousek svého kostnatého těla. Lady se ale nezalekla a na prestižní dostihy v Ascotu později oblékla zcela průhlednou blůzu bez spodního prádla.

Na oslavu svých šestačtyřicátých narozenin si černou podprsenku sice vzala, ale tak, že pod jejími šaty nemohla uniknout skutečně nikomu. A loni v Cannes oblékla róbu, ve které opět ukázala skoro celá ňadra.

Lidé už se tak určitě nemohli dočkat toho, v čem aristokratka oslní letos. Milovníci jejího těla ale budou zklamáni. Lady Victoria se totiž oblékla na svůj vkus velmi cudně a vzala si šaty hodné šlechtičny. Bílé saténové šaty sice měly výstřih, který částečně odhalil její hrudník, jinak se ale o trapasu rozhodně nedá mluvit. Naopak, saténová pláštěnka s ramenními vycpávkami udělala z outfitu luxusní model, který Lady doplnila náhrdelníkem s obřím oranžovým drahokamem. Victoria zvolila i decentní drdol.

Letos se ale u aristokratky vytratil i široký úsměv, který nahradilo jen decentní pousmání. Výraz nejspíš Lady zvolila ke svému oblečení. Možná ji ale může trápit i to, že ač před časem začala intenzivně hledat partnera, se kterým by prostřednictvím zmrazených vajíček založila rodinu, její postava možnému těhotenství stále neodpovídá. A to Victoria už za tři roky oslaví padesátku.

Další články

Načítám