Hlavní obsah
Článek

Britskému Daily Mailu se podařilo zjistit, že Britney Spears (42) již několik měsíců pracuje na napravení vztahu se svými syny - osmnáctiletým Seanem Prestonem a o rok mladším Jaydenem. Bývalá popová ikona prý syny několikrát navštívila na Havaji a nyní je vše na dobré cestě. Zpěvačka byla nyní spatřena i na letišti v Los Angeles, kde se zdála být v dobré náladě. Lidé v komentářích ovšem řeší spíš to, jak vypadala v minišatech, které měla na sobě.

Britney je prý v kontaktu se syny již od února, a dokonce podnikla několik tajných cest na Havaj, kam se loni v srpnu společně s otcem Kevinem Federlinem a jeho manželkou Victorií Prince chlapci přestěhovali. Jeden z příbuzných zpěvačky nyní Daily Mailu prozradil: „Britney pracuje na svém vztahu se Seanem Prestonem a Jaydenem už celé měsíce. Kluci svou matku moc milují, stejně jako ona je. Je to mezi nimi opět dobré a těší se na společnou budoucnost.“

Další zdroj ze zpěvaččina okolí navíc přiblížil, že k tomu přispěl nemalou měrou zpěvaččin starší bratr Bryan Spears (47). „K jejich opětovnému setkání přispěl Bryan. Tolik mu na Britney a jeho synovcích záleží. Nechtěla o tom mluvit, aby to neohrozilo jejich šance na usmíření, ale ve skutečnosti je od února opět jejich mámou.“

Letos prý Britney již několikrát navštívila syny, kteří se podle jejich otce i styděli za to, jak se jejich maminka prezentuje na sociálních sítích, na Havaji. Ostrovy patří mezi její nejoblíbenější dovolenkové destinace celé roky, zpěvačka tam vlastní i nemovitost. „Odjela za nimi na Havaj, oni přišli do jejího domu, aby s ní mohli strávit čas,“ nastínil pozitivní vývoj událostí zdroj.

Zpěvačka byla v pondělí viděna na letišti Van Nuys v LA, kde působila spokojeným dojmem, ale jak už to tak bývá, na přetřes se u lidí dostaly především její minišaty a postava.

Další články

Načítám