Hlavní obsah
Článek

Instagram Britney Spears (42) je nekonečnou studnicí poněkud bizarních příspěvků a tanečků, tentokrát ovšem bývalá popová princezna dokázala zmást i své jinak již dost otrlé příznivce, když na ně vyběhlo krátké video, na němž je Britney za nevěstu.

Zpěvačka v neděli sdílela sebe samu v hedvábných svatebních šatech a se závojem s krajkovým lemem ve vlasech, když prohlásila, že se vdala. Ovšem žádného nového ženicha, s nímž by do toho praštila podobně bez rozmyslu jako před dvaceti lety, v tom nehledejte. Britney si v lednu 2004 během divokého pobytu v Las Vegas vzala svého kamaráda z dětství Jasona Allana Alexandera. Jejich manželství bylo o dva dny později anulováno.

Mohlo by se zdát, že celkem třikrát rozvedená zpěvačka na muže rezignovala. Tentokrát si totiž podle svých slov vzala sama sebe. „Ten den, kdy jsem se vdala… Přestože se to může zdát trapné nebo hloupé, myslím, že je to ta nejskvělejší věc, jakou jsem kdy udělala,“ napsala Britney k příspěvku, na němž si upravuje závoj a dívá se upřeně do kamery.

Již před týdnem se na jejím Instagramu objevil snímek ve stejných šatech, k němuž Britney napsala, že je to měsíc ode dne, kdy si vzala samu sebe.

Britney totiž ve vztazích s muži příliš štěstí neměla. Nevyšlo jí to ani s otcem jejích dvou synů Seana Prestona a Jaydena Jamese Kevinem Federlinem a naposledy ani se Samem Asgharim. Toho si vzala po šesti letech vztahu v létě 2002, ale po čtrnácti měsících Sam požádal o rozvod.

5
fotek

Další články

Načítám