Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) je zase ve formě. Bohužel ale ne jako zpěvačka, nýbrž jako domácí tanečnice, která se na videích a fotkách ukazuje jen velmi spoře oděná. Lidé volají po zásahu odborníků, někdejší popové hvězdě už ale její těžce nabytou svobodu zřejmě jen tak někdo nevezme.

V roce 2021 rozhodl soud o konci opatrovnictví Britney Spears, které trvalo 14 let a začalo kvůli jejím někdejším psychickým problémům. Opatrovníkem byl zpěvaččin otce Jamie Spears a zpěvačka pro něj později neměla příliš pěkná slova. Od té doby, co nabyla svobodu, se však Britney chová zvláštně a mnozí fanoušci se o ni bojí. Nevyšlo její manželství se Samem Asgharim, zpěvačka se nevídá se svými dvěma syny Seanem (19) a Jaydenem (18), které má s Kevinem Federlinem (46), a ani nevystupuje. Před časem se dokonce na instagramu svěřila s tím, že už vystupovat ani nechce, láká ji psát písně pro jiné interprety.

Navzdory tomu to zatím nevypadá, že by se Britney jakkoliv chopila práce. Její posledním větším počinem bylo sepsání vlastních pamětí, ve kterých ublížila několika lidem včetně svého expřítele Justina Timberlaka (43), na kterého práskla, že ji kdysi donutil jít na potrat a málem mu tím zničila kariéru.

Sama Britney ale v současné době žádnou kariéru nemá a téměř jediné, co sdílí se svými 42 miliony sledujících na instagramu, jsou její tance, které předvádí u sebe doma v obýváku. Donedávna na nich měla alespoň šaty nebo méně odvážné plavky, teď ale sáhla po mini bikinách s brazilským motivem, které si na sebe může vzít jen žena s velkým sebevědomím.

Na videu se Britney usmívá, zpívá a natřásá svým pozadím a lidé opět žádají, aby jí už pomohl nějaký profesionál. Zvlášť po jejím týden starém příspěvku, ve kterém u fotky nahoře bez píše, že za poslední rok kvůli „hrám mysli“ ze svého života odstranila několik lidí. „Čas na další opatrovnictví,“ nebo „Tohle je velmi smutné. Žena zoufale hledající něco, co ztratila. Její sláva se strašlivě zvrtla,“ či „Ubohá, ztracená duše“. Tak lidé pod článkem v Daily Mailu píší o zpěvačce, která si kdysi podmanila celý svět. A je jen otázkou, jak nakonec její počínání skončí.

Další články

Načítám