Hlavní obsah
Článek

Shannen Doherty (†53) podlehla rakovině, se kterou bojovala dlouhá léta. Před smrtí se jí podařilo dát si spoustu nedořešených věcí ve svém životě do pořádku, dokonce vyslovila i přání, co se má stát s jejím tělem. A přání to není zcela obvyklé.

Herečka s rakovinou bojovala od roku 2015, před pár dny ve svém podcastu prozradila, že se její rakovinné buňky změnily a bude muset podstoupit další chemoterapie. „Nemám ponětí, jak dlouho budu podstupovat chemoterapii, netuším, jestli to budou tři měsíce, šest měsíců, nebo jestli po třech měsících, kdy by to nefungovalo, budeme opět něco měnit… není to něco, co mohu předvídat, nemohou to předvídat ani moji lékaři. A je to děsivé. Je to jako velký budíček,“ řekla Shannen, kterou ničila i samotná představa dalších chemoterapií.

Tento víkend ale přišla velmi smutná zpráva. Hereččin stav se natolik zhoršil, že svůj boj s rakovinou nakonec prohrála, aniž by k další léčbě došlo. Zprávu, která zasáhla nejen všechny blízké a přátele Shannen Doherty, ale také fanoušky seriálů Beverly Hills 90210 a Čarodějky, už ve světových médiích střídají další informace o tom, co se stane po hereččině smrti.

Už dříve sama Brenda z Beverly Hills prozradila své plány na pohřeb i to, že si před odchodem dává dohromady osobní záležitosti. V lednu ale popsala i to, jak se má naložit s jejím tělem. Chtěla být zpopelněna a její ostatky se měly smíchat s popelem jejího otce a psa. „Jako, opravdu to smíchejte, ať je to zdravá směs mě, mého táty a Bowieho,“ řekla Shannen v podcastu Let’s Be Clear.

Svému tehdejšímu hostu, kamarádovi a realitnímu makléři Chrisi Cortazzovi také dala svolení k tomu, aby nosil část jejího popela na krku, stejně jako ona nosila část popela svého otce, který zemřel v roce 2010. Jestli bude jejímu přání vyhověno, zatím není známo. Maminka Shannen ale byla dceři oporou během celé léčby, je tak jasné, že pro ni bude určitě chtít to nejlepší i po její smrti.

Další články

Načítám