Hlavní obsah
Článek

Modelce Vittorii Ceretti se podařilo to, co dosud žádné jiné… Přestože před více než měsícem oslavila šestadvacáté narozeniny, které byly až dosud vnímány jako kritický věkový milník, nad který Leonardo DiCaprio (49) u svých partnerek nejde, je stále po jeho boku. Společně byli spatřeni i v pondělí večer, jak jdou ruku v ruce na pozdní večeři.

Dvojice společně strávila i celý víkend, přičemž v sobotu zavítala na koncert Rolling Stones na stadionu SoFi v Los Angeles a v neděli si s přáteli zašla na večeři ještě do jiné restaurace. Podle očitých svědků z koncertu se zdáli být snad zamilovanější než kdy předtím.

„Všichni se snažili s nimi mluvit, ale oni se neodtrhli jeden od druhého. Smáli se, dávali si veřejně najevo náklonnost a prostě vypadali jako zamilovaný pár, co si užívá večer,“ prozradil zdroj Daily Mailu.

Je tak nad slunce jasné, že někteří škarohlídi, kteří už o modelce hovořili jako o Leově bývalce, když před měsícem slavila šestadvacetiny, byli na velkém omylu… Na jejich romanci se očividně nijak neodrazilo ani modelčino natáčení dráždivé reklamy s pohledným hercem Theem Jamesem.

Další články

Načítám