Hlavní obsah
Článek

Po minulém týdnu, kdy s ní poprvé ruku v ruce dorazil na společenskou akci, už nikdo nepochybuje, že to Brad Pitt (60) s přítelkyní Ines de Ramon myslí skutečně vážně. Hollywoodský fešák, který vedle Ines před několika dny zářil na benátském filmovém festivalu, je se svou láskou zpátky ve Spojených státech, a to momentálně v New Yorku, kde si společně vyrazili na rande.

Dvojice byla spatřena, jak opouští jejich hotel a nastupuje do přistavené limuzíny. Brad se přitom blýskl kanárkově žlutým oblekem s výrazným prošíváním a širokými nohavicemi, který dokonale evokoval 70. léta minulého století. Herec pak stylový outfit doplnil ještě o slušivé sluneční brýle a svým mladistvým vzhledem opět dokázal, že ani šestadvacetiletý věkový rozdíl s partnerkou v jejich případě rozhodně nevypadá nijak nepatřičně.

Půvabná návrhářka šperků Ines zvolila elegantní béžový komplet svetříku a sukně v midi délce, který doladila lodičkami na vysokých jehlách ve stejném odstínu. S přirozeným make-upem a jednoduchým účesem vypadala senzačně a na přítomné fotografy se i mile usmívala.

Dvojice byla následně spatřena v italské restauraci Sistina, kde měli nachystanou romantickou večeři. Během víkendu ještě zavítali do oblíbeného newyorského podniku The Mulberry.

Než se minulý týden společně vydali do Benátek kvůli propagaci Bradova nového filmu Wolfs, kde Pitt ztvárnil společně se svým  dlouholetým kamarádem Georgem Clooneym hlavní roli, nějaký čas s Ines údajně pobývali i v hercově vinařství Chateau Miraval na jihu Francie, které kdysi Brad vlastnil s exmanželkou Angelinou Jolie. Kromě sporu o děti je právě i vinařství jedním z důvodů, proč se rozvod obou hollywoodských hvězd táhne tak dlouho. Dvojice jej zakoupila v roce 2012 za přibližně 60 milionů dolarů a o dva roky později se na rozlehlém pozemku dokonce uskutečnila jejich svatba.

Další články

Načítám