Hlavní obsah
Článek

Buffy, přemožitelka upírů by klidně mohla ve své roli opět vtrhnout na televizní obrazovky a lidé by zřejmě ani nepoznali, že je o hodných pár let starší. Teď se totiž ukázala na premiéře filmu svého manžela a strhla se lavina pochvalných reakcí.

Sarah Michelle Gellar (47) se objevila na uvedení snímku The Girl in the Pool, kde jednu z hlavních rolí hraje manžel herečky Freddie Prinze jr. Za toho je blondýnka vdaná už od roku 2002 a má s ním dvě děti. Herečka se před časem stáhla ze showbyznysu, aby se mohla naplno věnovat rodině, více než před rokem ale začala hrát v seriálu Wolf Pack, kde se místo upírů objevují vlkodlaci. Jako legendární Buffy bojovala s upíry v letech 1997-2003.

A jak se zdá, světla reflektorů ji opět naplno zlákala a Sarah si užívá i společenské akce. Naposledy se s manželem objevila právě na již zmíněné akci v Los Angeles a v bílých minišatech vypadala naprosto skvěle. Toho si všimla i spousta lidí.

„Absolutně úchvatná“ nebo „Naprosto nádherná. A jak jim to sluší s manželem“ či „Ona stále vypadá skvěle“ znějí komentáře čtenářů magazínu Daily Mail. „Bože, té je 47? Vypadá lépe než já ve dvaceti“ rozvášnila se dokonce jedna z komentujících a další souhlasí. „Promiňte, musím si nechat otestovat oči, protože bych mohl přísahat, že v tomto článku je uvedeno, že jí je 47!!! Což zjevně nemůže být, takže to asi čtu špatně.“ A další chválí i to, že na rozdíl od mnoha svých kolegyň přišla Sarah na premiéru sice v minišatech, ale stále zcela oblečena, což „už se dnes nevidí“.

Další články

Načítám