Hlavní obsah
Článek

Lourdes Leon (27) o sobě nějakou dobu nedala vědět, a tak není divu, že je návrat dcery Madonny (65) do společnosti vskutku epický. Na módní přehlídku si oblékla model, kterému se jen se značným úsilím dá říct šaty. Lidé navíc nejsou přesvědčeni ani o tom, že takový výkřik módy sluší její postavě.

Lourdes Leon vždy měla všechno, o čem se dětem může jen zdát. Její maminka Madonna jí zajistila nejen materiální potřeby, ale nechala ji i studovat na dobrých školách a dle vlastních slov ji vedla k lásce k umění. Lourdes, jejímž otcem je herec Carlos Leon, si tak v dospělosti vybrala od všeho trochu. Snaží se prorazit jako zpěvačka, tanečnice a také se stala úspěšnou modelkou.

Ať už ji lidé považují za nepo baby, tedy za tu, co získala slávu hlavně díky svému příjmení, faktem je, že se Lourdes v roce 2021 objevila na obálce magazínu Vogue a módní domy o ni nepřestávají mít zájem. A ani Lourdes se módy rozhodně nebojí. Na přehlídku Marc Jacobs do New York Public Library dorazila po boku kamarádky, hudebnice Eartheater a obě dámy se vyznačovaly velmi neotřelým stylem.

Zatímco Eartheater předvedla skoro celá ňadra, Lourdes své intimní partie skryla pod kousky látky, které na šatech zůstaly vcelku. Zbytek modelu už měl značné trhliny, které utvářely skutečně zajímavý vzhled. Modelka v outfitu hrdě pózovala a také si dělala selfíčka na svůj profil. Pro obyčejné lidi ale byly šaty velkým šokem.

„Bože, dej mi sílu… S takovou fyzičkou by bylo moudřejší oblékat se trochu střídměji, ale zdá se, že pozornost je pro ni důležitější. Jablko nepadá daleko od stromu,“ míní jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail.

„Nejsem si jistý, proč by někdo měl nosit takové šaty. A ještě někdo s postavou, jakou má ona. Nejsem si jistý, co se tito lidé snaží dokázat. Ale vypadají příšerně,“ přidává se další.

„Myslím, že se jí ty šaty při praní mohly o něco zachytit?“ zkouší to třetí.

A dalším lidem je líto, že si Lourdes ve světě přece jen nenašla něco více hodnotného: „Byla to taková milá holčička s dobrým vzděláním, učila se jazyky a chodila na univerzitu, je smutné vidět, že se vydala touto cestou, i přes matčino dovádění jsem si opravdu myslel, že by to mohla zvládnout mnohem lépe.“ „Všechno to vzdělání a příležitosti a ona s tím dělá tohle. Možná narodit se do bohatství není nakonec tak skvělé?“ polemizují.

Jak se ale zdá, sama Lourdes je se svým životem naprosto spokojená a oslovuje i velké množství lidí, o čemž svědčí i jejích více než půl milionu fanoušků na sociální síti.

Další články

Načítám