Hlavní obsah
Článek

Na letošní léto bude Andrea Bezděková (29) ještě dlouho vzpomínat. Bohužel ne tak úplně v dobrém. Svědčí o tom i písnička Marie od Tomáše Kluse, kterou umístila na sociální síť.

„Je to jed, mazat si kolem pusy med a neslyšet, jak se ti bortí svět. Marie, kdo přežívá, nežije,“ brouká si oblíbený zpěvák v písni, která náramně zaujala i modelku. Právě tuto píseň zvolila jako podklad pro stories, jimiž se znovu přihlásila fanouškům. Ti nevědí, co si o tom myslet. Také se jí bortí svět? Nebo někomu jinému?

O modelku se nyní zajímá mnoho lidí, bohužel ne tak úplně kvůli jejím výkonům na přehlídkách, spíš kvůli napadení Miraie Navrátila (32), který skončil se zlomenou čelistí na operačním sále. Podle některých informací se tak mělo stát po napadení ze strany jeho jmenovce Sebastiana Navrátila.

A jablkem sváru měla být právě Andrea. Respektive její údajné, více než přátelské vztahy s frontmanem úspěšné kapely, která má teď s vystupováním na čas utrum.

Bezděková se, podobně jako další aktéři, k celé věci nevyjadřuje. Nikdo ze jmenovaných nic nepotvrdil, ani nevyvrátil. Zřejmě ctí stanovisko policie, která celou věc šetří. Písnička, kterou jako podkres k přehlídce umístila na sociální síť, ale naznačuje mnohé.

Další články

Načítám