Hlavní obsah
Článek

Bývalá tenisová jednička Boris Becker je potřetí v chomoutu. O víkendu pojal za manželku svou půvabnou partnerku Lilian de Carvalho Monteiro. Během třídenních svatebních oslav si dvojice řekla své ‚ano‘ v sobotu během obřadu v Itálii, kam pozvali na 150 hostů.

Šestapadesátiletý německý tenista, jehož od jeho novomanželky dělí 23 let, se tak do manželství vrhnul již potřetí, a tak držme palce, snad to bude už do třetice všeho dobrého. Jeho předešlé svazky s Barbarou Becker a Lilly Kerssenberg nevyšly. Zatímco první zmiňovanou si vzal v roce 1993 a manželství trvalo osm let, druhé vydrželo o rok déle.

S Lilian, která pochází ze středoafrického ostrova Svatý Tomáš a Princův ostrov, který má na čtvrt milionu obyvatel, se vzali v celebritami oblíbeném Portofinu. Na stejném místě se brali například Kourtney Kardashian a Travis Barker nebo Rod Stewart a Penny Lancaster.

Jejich vztah si přitom už v počátcích prošel náročnou zkouškou, kterou společně ustáli. Trojnásobný wimbledonský vítěz si měl v roce 2022 za maření insolvenčního řízení odsedět dva a půl roku. Tenista zatajoval svůj majetek a nezákonně převáděl stovky tisíc eur s cílem vyhnout se splácení dluhů po vyhlášeném bankrotu. Trest si odpykával ve vězení ve Velké Británii, kde dlouhodobě žil. Nakonec byl po osmi měsících propuštěn na svobodu.

Související témata:
Lilian de Carvalho Monteiro

Další články

Načítám