Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anna K. (59) prožívá těžké životní období. Po 27 letech přišel rozchod s hudebníkem Tomášem Varteckým (54). Ještě letos společně natočili album Údolí včel, Anna K. mluvila o tom, jak spolu prožívají krásné časy, plánovala se svatba, koncem dubna ještě přímo na pódiu proběhla vášnivá líbačka. Teď je ale všechno jinak.

Vartecký už má navíc po svém boku jinou ženu, což sám přiznal na sociální síti. Prozradil navíc, že se nejedná o čerstvou známost.

„Je na čase říct, že již nějakou dobu je moje partnerka Martinka,“ napsal k fotce usměvavé ženy, které zakrýval hlavu svými dredy. Později přidal i další snímky se svou novou láskou.

Fanoušci mu většinou přáli hodně štěstí, další mu spílali, že Annu K. podrazil. „Jak to zpíval ten Matuška… Když jdou na mužskýho léta… Za mě po tolika letech celkem podraz pane Vartecký, ale nikdo jsme vám u toho nesvítil. Každopádně minulý vztah ještě ani pořádně nevychladnul, a vy tady s fotkami nové partnerky jedete jako buldozer. Dost nevyzrálé, o chybějící úctě a empatii ani nemluvím. Ale muzikanti to mají zřejmě jinak,“ zaznělo na jeho instagramovém profilu.

Samotná Anna K. rozchod prožívá pochopitelně těžce a oznámení o rozchodu označila za „jedno z nejbolavějších psaní“. „Nějaký čas teď asi nedokážu předstírat, že je vše kolem mě zalité sluncem. Věřila jsem, že mám vybráno a že mě už žádná temnota nepotká. Nenapadlo mě, že se mýlím. Tomáš si vybral cestu, na které už ho doprovázet nemůžu. Zažili a vytvořili jsme spolu spoustu krásných věcí a ty z našeho života nikdy nezmizí,“ napsala mimo jiné ve svém prohlášení s tím, že Tomášovi přeje, aby v životě našel štěstí a klid.

Další články

Načítám