Hlavní obsah
Článek

Byla jednou z nejkrásnějších miss v historii českých soutěží. Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (37) ale svůj půvab využívala jen sporadicky. Na dlouhá období mizela ze světa šoubyznysu a před pár lety bojovala i s psychikou.

Po více než roce a půl, naposledy předváděla na Playboy párty, se opět zjevila na scéně. Tentokrát jako fotomodelka pro kolekci návrhářky Aleny Wilson. A krásu rozhodně neztratila, i v sedmatřiceti se může pochlubit sošnou postavou a dokonalou tváří.

„Vybrala jsem ji pro focení své kolekce, protože je to opravdu krásná žena, která má nejen ženské křivky, krásný obličej, ale také velkou vnitřní, pozitivní energii, která z ní čiší nejen při osobním setkání, ale z každé fotky, kterou jsme vytvořily,“ řekla Super.cz návrhářka.

Focení trvalo přibližně osm hodin s krátkými přestávkami, ale Zuzka to prý zvládla jako správný profík. „Přiznám se, že jsem ji dost potrápila vysokými podpatky, z nichž některé měly platformy a celkem jí přidaly až 16 cm,“ doplnila Wilson, která Jandovou oblékla i do odvážného modelu, kdy odhalila hruď bez podprsenky.

Další články

Načítám