Hlavní obsah
Článek

Děti už jí pomalu dospívají, zvlášť dcera Salma. Při našem pražském setkání jsme s moderátorkou Zuzanou Belohorcovou (48), která žije s rodinou na španělském ostrově Tenerife, probrali i to, jak si představuje její další vzdělání.

„Teď začne střední, ale vlastně kontinuálně pokračuje stále ve stejné škole, v British School, jak chodí i Nevio. Vybírali jsme směr, kterým chce jít, a to jsou spíše ty umělecké věci jako tanec a drama, k tomu sportovní aktivity. Hodně mají jazyky - angličtinu, španělštinu, francouzštinu a němčinu,“ vypočítala.

S tím, že by studovala mimo ostrov, třeba na španělské pevnině, počítá maximálně až s vysokou školou. „Ale ještě uvidím, protože když vidím ta velká města, jsem ráda, že bydlíme v podstatě na vesnici. Po dlouhé době jsem byla v Madridu, manžel v Barceloně a všude je větší kriminalita. Tak nevím, jestli ji vůbec pustím. Byla bych ráda, kdyby zůstala na ostrově,“ bojí se o dceru Zuzana.

Když už jsme byli u vzdělávání, zajímalo nás, zda sama nějak pokročila ve španělštině, když si ještě před rokem uměla zhruba jen objednat v restauraci pivo. Vypadá to, že o moc dál nedošla. „Je to pořád stejné, ale nějak se s úsměvem domluvím. Pořád si říkám, že by to chtělo španělštinu vylepšit. Ale já se moc neposunula ani v angličtině, i když jsme žili na Miami,“ přiznala se s tím, že její dcera je na jazyky mnohem talentovanější a například na základě španělštiny rozumí i portugalsky .

Další články

Načítám