Hlavní obsah
Článek

Zatímco minulý týden všechny uchvátila na týdnu módy v Paříži a především pak o víkendu na slavnostní večeři v Elysejském paláci, tentokrát dokázala, že senzačně vypadá i bez precizního make-upu a účesu během dovádění v oceánu…

Salma, jež byla na večeři pozvána samotným francouzským prezidentským párem i se svým manželem Françoisem-Henrim Pinaultem, navíc předvedla, že si ze sebe umí udělat legraci! A zatímco v Paříži byla pochopitelně dokonale upravená a byla za dámu, na Instagramu dokonale pobavila…

Herečka mexického původu totiž na svém Instagramu tentokrát nesdílela typickou sexy bikinovku, nýbrž video, jak ji během cachtání v oceánu smetla vlna, a ona tak skončila až na mělčině.

Přestože není jasné, kde byly tyto komické záběry a následně ještě další video a fotografie s kamarádkou pořízeny, Salma tímto postem popřála lidem „šťastný světový den oceánů“, který připadá právě na 8. červen, a to anglicky a španělsky.

Příspěvek se již nyní může pyšnit bezmála milionem lajků, což je i na poměry herečky skutečně hodně. Poslední podobně úspěšné video je přitom podobného rázu. Jednalo se o sérii tří fotografií, na nichž Salma vylézá v bikinách z moře na loď a její rodina jí chrstne vodu do obličeje. Tento post sdílela před osmi týdny, a olajkovalo jej dokonce už téměř 1 160 000 lidí!

Další články

Načítám