Hlavní obsah
Článek

Na galavečeru pro nadační fond Šťastná hvězda vystupoval také zpěvák Bohuš Matuš (51). Posteskl si, že na internetu mají jeho písně mnohem méně zhlédnutí, než když zpívá společně s manželkou Lucií. Rodinné hudební geny prý zdědila i dcerka Natálie.

„Když jsme spolu s Lucinkou natočili duet, měla sto tisíc zhlédnutí, a když jsem si sám natočil písničku Bulvár, mám tam pět set zhlédnutí. Vysvětluju si to tím, že jsou lidi asi zvědavý, jak to moje žena nazpívala. Jinak nevím. Hlas se mi snad nezhoršil ,“ řekl Super.cz zpěvák. Světu umění začíná propadat i jejich dcera. „Hlavně teď chodí na balet a je prý talent. Už účinkovala v Divadle Na Vinohradech na vystoupení pro nějakou nadaci a nic nezkazila. To nadání v sobě má, vidím to,“ pochlubil se.

Pokud jde o výběr repertoáru, vsadil i tento večer na jistotu. „Většinou zpívám to, co ode mne lidé znají. To jsou věci od Waldemara Matušky, Karla Gotta anebo svoje písně. Ale Karel Svoboda mi je psal, když mi bylo dvacet, a jsou tam takové strašné výšky, že je moc nezpívám. Ve studiu se to dalo krásně natočit, ale naživo je to dost komplikované,“ vysvětloval.

„Navíc lidi lépe reagují na písničky od Karla a Waldy a cítím na nich, že u mých se tolik nebaví, protože je tak dobře neznají. Rádia mi nikdy nedala možnost, aby byly slyšet,“ doplnil. Na nedostatek zájmu si ale rozhodně nestěžuje. „Na prosinec jsem si naložil dvacet sedm koncertů a na leden pětadvacet. Pro jistotu beru už tři měsíce prášky na imunitu, abych to zvládl,“ uzavřel.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám