Hlavní obsah
Článek

Za velkou louží už je víc než doma. Iveta Maurerová (26), známá ze Snídaně s Novou, byla poslední rok neustále na cestách. Veškerý svůj volný čas věnovala své lásce, americké zpěvačce LP, za kterou létala do Kalifornie.

Po svém konci v ranní relaci má nyní blondýnka mnohem více času na svůj vztah. „Ona je člověk, který mě ve všem podporuje, a nechtěla by, abych měnila svoje sny nebo práci,“ svěřila se Super.cz Maurerová s tím, že její partnerka jí je velkou oporou. I proto dosud udržují vztah na dálku.

Své 26. narozeniny mohla ale oslavit se svou láskou. „Zase o rok starší! Ani ve snu by mě nenapadlo, že budu tyhle narozeniny slavit na místě, které se ihned při prvním pocitu stalo mým druhým domovem,“ svěřila se Maurerová, která se podělila také o snímek polibku s partnerkou při zapadajícím slunci.

„Vážím si všeho z celého srdce! Jak já říkám, začíná mi nový rok, a jestli bude tak neskutečně úžasný, jako byl ten předtím, jen děkuju Bohu!! Za každý den. Za moji rodinu, za moji největší lásku, za moje přátele, za všechny okamžiky, které mohu naplno prožívat,“ svěřila se Iveta, která má tentokrát v Americe i svou rodinu.

Související témata:

Další články

Načítám