Hlavní obsah
Článek

Ani známé páry českého šoubyznysu si nenechaly ujít slavnostní premiéru na pražské Kampě. V novém představení Forman se budou v hlavní roli režiséra Miloše Formana alternovat Patrik Děrgel (35)Markem Adamczykem (36). Premiéru odehrál první jmenovaný.

Na známého herce, který loni soutěžil v taneční show StarDance, vyšel druhý premiérový večer. S manželkou, sportovkyní Evou Adamczykovou (31), tak nechyběli v publiku. Na slavnostní uvedení, které se konalo v první tropický den, se vyletnili. Eva oblékla květinové šaty a Marek zvolil bílou košili a kalhoty.

Na červený koberec dorazil také jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. Václav Kopta (59) s manželkou Simonou Vrbickou žijí ve šťastném vztahu už přes 40 let. A harmonicky vypadali i při příchodu na premiéru. Mezi hosty nechyběla ani herečka Lenka Zahradnická, kterou také doprovodil manžel, se kterým se těší už na třetí přírůstek do rodiny.

Se svým mužem dorazila na premiéru také moderátorka Štěpánka Duchková. Nechyběli ani jejich synové, dvojčata. Kluci získali v představení roli, a taktéž si zahrají druhou premiéru. Kdo další ze známých párů na premiéře nechyběl, se podívejte na naší galerii.

Další články

Načítám