Hlavní obsah
Článek

Princ Harry se posledních několik týdnů na veřejnosti objevuje bez své manželky Meghan. Na povrch ale začínají prosakovat informace o tom, že by mohlo jít i o něco víc než o plán princova PR na to, jak ryšavému členu královské rodiny zvýšit popularitu.

Celý svět si v poslední době všímá toho, že v působení vévody ze Sussexu se leccos změnilo. Nejenže začal být vstřícnější a milejší, ale hlavně nikam necestuje se svou manželkou, která mu až dosud věrně stála po boku na většině akcí. Dle zahraničních médií má princ za sebou za posledních 15 dnů už celých deset akcí, na kterých byl sólo, ať už se jedná například o cestu do New Yorku, Londýna nebo Lesotha.

Dosud se mluvilo o tom, že je za tím nový PR tým, který Harrymu poradil, aby se vydal jinou cestou než doposud a nezůstával takřka ve stínu své ženy Meghan. Teď ale na světlo světa vyplouvají nové informace. Dle magazínu Daily Mail Harry strávil den a noc svých čtyřicátých narozenin na pěším výletě společně se svými kamarády, ale bez Meghan. Ve svém narozeninovém poděkování pak svou manželkou nezmínil.

V manželství údajně panují jisté neshody, hlavně kvůli výchově dvou dětí, pětiletého Archieho a tříleté Lilibet. Dle listu The Sun Harry prý nechce, aby se jeho děti objevovaly na veřejnosti, jeho žena jim ale chce dopřát to, aby se účastnily více místních akcí. Meghan prý také špatně nese Harryho soudy, které se konají v Británii ohledně nároku na ochranku.

Co se děje za zavřenými dveřmi luxusního sídla v Montecitu, to samozřejmě vědí jen Harry a Meghan. Je ale otázkou, jak se po množících se zprávách o potížích v jejich manželství zachovají. Čas ukáže, jestli bude Harry dál plnit své pseudokrálovské povinnosti sám nebo raději příště opět vezme s sebou i Meghan, aby dokázali, že je jejich manželství stále pevné.

Další články

Načítám