Hlavní obsah
Článek

Už v sobotu se uskuteční osmý turnaj organizace Clash of the Stars, který proběhne v Ostravě, kde bude nezvykle mnoho zápasů, které budou spíše sportovní než jako obvykle bizarní.

Střetnou se například influencerka Hanka Gelnarová s profi zápasnicí Míšou Dostálovou. O titul pak zabojují dva šampioni Clashe, a to bývalý kulturista Filip Grznár s bavičem Tomášem Křižanem.

V kleci se objeví i bývalý člen kapely Lunetic Martin Kocián (47) s temnou minulostí, ale i současností. Spolupráce s organizací přesto probíhá dobře. „Ve spolupráci a komunikaci s ním nemáme problém. Je neuvěřitelně autentický a těším se, co od něj ještě přijde,“ řekli pořadatelé.

Pokud jde o nějaké budoucí zápasy, tak se fanoušci mohou těšit na další zápas Jaromíra Soukupa (55) či možnou bitku politiků. Například Tomio Okamura je s organizací v poslední době v kontaktu.

„Tomio v mládí rekreačně zápasil. Má nějaké zkušenosti s bojovými sporty, a dokonce byl součástí extraligového boxerského týmu. Zajímalo by nás to, dávalo by to smysl s někým z opozičního směru. Není to zápas, který bychom dohodli lusknutím prstů, ale je potřeba se potkat a říct si, co z toho mohou obě strany mít. Myslím, že by tento zápas zajímal většinu republiky. Bavíme se o tom, přijede se podívat i na turnaj,“ řekl moderátor Jakub Jíra s tím, že má organizace v hledáčku další politiky.

„Jsme otevření všem, máme vlivný a dobrý kontakt se všemi. Znám se s Petrem Fialou nebo Vítem Rakušanem a doufáme, že fanouškům Clash of the Stars zápas politiků jednou doručíme,“ podoktl s tím, že před delší dobou se schylovalo k zápasu Jiřího Paroubka. „Měli jsme s ním schůzku, řešili jsme nějaké možnosti a také by to bylo nečekané, kdyby se někdejší premiér postavil do klece nebo ringu. Uvidíme, nechceme být konkrétní nebo říkat, že už je něco domluvené,“ dodal s úsměvem.

Další články

Načítám