Hlavní obsah
Článek

Herečka Alice Bendová (50) si chce podzim ještě na chvíli užít na pořádném sluníčku. S partnerem Michalem se proto sluní na svém milovaném Tenerife, kde vlastní nemovitost a sama některé apartmány pronajímá.

Herečka nedávno výrazně zhubla, a tak se výsledky tvrdé dřiny hrdě pochlubila. Zvěčnit se tentokrát nechala ve venkovní plážové sprše, kde se hrdě vystavila v bikinách. Alice nemá o nápadníky zjevně nouzi, protože jí v komentářích na sociální síti ihned přistálo několik vyznání lásky.

„Alice, miluji vás,“ napsal jeden z nich. „Miluju tu Milfku,“ přidal se další milovník zralých a stále žádaných žen. „Nepřestane provokovat a nepřestane,“ zaznělo také. „Blaženo, se vystavuješ, co???“ vtipkoval další. Uznání ale přišlo i od žen: „To je teda tělo. Moc vám to sekne. Jste inspirace, že ženy v „našem“ věku mohou být fakt sexy,“ chválila ji jedna z dam.

Bendová nejen,že výrazně zhubla díky zdravé stravě a pohybu, nebojí se ani zkrášlovacích procedur. Nedávno si nechala odsát tuk z problematické partie nad zadkem.

„Možná řeknete, vždyť jsi zhubla, tak to nepotřebuješ, ale jsou určité partie, které mi nejdou dolů ani běháním. A hodinu denně kvůli bůčkům cvičit nebudu, prostě ne,“ smála se Bendová.

4
fotky

Další články

Načítám