Hlavní obsah
Článek

Výrazný zrzek Radek Polomík už je nějakou dobu zpět v České republice, v televizi v reality show Survivor vypadl koncem května. Zatím z pořadu viděl jen pár dílů. Co na své působení říká?

„Každý je tam vykreslený nějakým způsobem. V realitě je to jiné. Máte jídlo, fungujete, žijete. Tam lidem rupaly nervy, nebyla energie. Je to těžké vysvětlit. Já jsem tam zčásti Radek, zčásti postavička  Avatar,“ řekl Super.cz Radek. „Šoumen, blázen, co vždycky přitahoval pozornost,“ upřesňuje.

V Survivoru velmi zhubl. „Shodil jsem osm kilo, když jsme se vážili ve sloučení. Pak to šlo ještě dolů, ale to už jsme se nevážili,“ prozrazuje.

Psychicky návrat prý zvládá dobře. I když nějaké propady byly. „Pro někoho je psychika náročná. Na Jackovi je to vidět, že to je pro něj náročný. Pro mě je to nejméně náročné. Jeden den jsem se zavřel, kdy jsem chtěl být sám a nechtěl jsem nikoho vidět. Ale je to málokdy. Myslel jsem si, že to bude těžší. Fyzicky to bylo hodně drsný,“ zdůrazňuje s tím, že si užívá nyní VIP akce, na které je zván.

„Zatím jsem ve víru pozvánek, zvou mě, fotí mě. Je náročný si udělat hranici. Já si ji taky ještě hledám,“ dodal na módní show ve vinotéce na pražské Florenci, kam s Jackem ze Survivoru vyrazili.

Další články

Načítám