Hlavní obsah
Článek

Módní návrhářka působící střídavě v Libanonu a v Česku sdílí se svými fanoušky nejen střípky ze své práce, ale čas od času přidá také něco ze soukromí. Tentokrát se Blanka Matragi (71) rozhodla podělit o video svého tréninku, díky kterému si udržuje štíhlou figuru.

Energická návrhářka ráda jezdí na kolečkových bruslích, chodí do fitka a denně posiluje s činkami. Bez své pravidelné sestavy už se prostě neobejde. I díky tomu se může chlubit neuvěřitelně štíhlým pasem.

Tentokrát si Blanka připravila ručník na trávu tak, aby měla při své rutině i krásný výhled na moře. V šortkách a podprsence se pak pustila do posilování. Ve svých 71 letech dělá bez problémů sedy lehy, a to se závažím. Její fyzička je prostě neuvěřitelná.

„Jsi skvělá,“ napsala Matragi k videu, které sdílela, Leona Machálková. „Mně teda spadla brada. Musela jsem si vygooglit, kolik máte let, a mám dojem, že se spletli. Jste skvělá,“ stálo v jednom z komentářů, které Blanka pod video dostala. „Jste neskutečná. Ale s takovým výhledem se skvěle cvičí,“ přečetla si Blanka pod cvičícím videem, kterým mnohé šokovala.

Související témata:

Další články

Načítám